banner359

Osmangazi’de Yeni Mahalleler Yatırımlarla Donatılıyor

Osmangazi Belediyesi, köyden mahalle statüsüne geçerek belediyenin sorumluluk alanına giren Dağakça Mahallesi’ne meydan ve hizmet binası kazandırmak için kolları sıvadı.Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, Plan Proje Müdürlüğü...

13 Ocak 2016 Çarşamba 15:39
Osmangazi’de Yeni Mahalleler Yatırımlarla Donatılıyor
Osmangazi Belediyesi, köyden mahalle statüsüne geçerek belediyenin sorumluluk alanına giren Dağakça Mahallesi’ne meydan ve hizmet binası kazandırmak için kolları sıvadı.
Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, Plan Proje Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Dağakça Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Dağakça’nın Bursa’da nüfusun en fazla olduğu köylerin başında geldiğini belirten Halil Döner, “Bütünşehir yasasının ardından belediyemizin sorumluluk alanına giren tüm yeni mahallelerimizi önemsiyoruz. Çeşitli yatırımlarda bulunarak, ihtiyaç duydukları hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Dağakça Mahallemizin sakinleri de bizden meydan ve hizmet binası talebinde bulundu. Bizde vatandaşlarımızın bu taleplerini dikkate alarak, meydan ve hizmet binası için çalışmaları başlattık” dedi.
Dağakça Mahallesi’nin diğer köylerin aksine kente göç vermediğini ve nüfusun oldukça fazla olduğunu kaydeden Halil Döner, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın talimatı ile Dağakça Mahallemize inşa edeceğimiz meydan ve hizmet binası için gerekli incelemeleri yaptık. Belediye ekiplerimizin projeleri hazırlamasının ardından, vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarına başlayacağız. Mevcut meydanda bulunan 3 binanın kamulaştırmasını yaptık. Binaların yıkılmasıyla birlikte yeni meydan için 1500 metrekarelik bir alan elde edeceğiz. Bu alana inşa edeceğimiz yeni meydan, Dağakça Mahallemize önemli bir değer katacak. Ayrıca mahallemize bir de hizmet binası inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Dağakça Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldız ise “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’dan mahallemize yeni bir meydan ve hizmet binası inşa edilmesi konusunda talepte bulunduk. Başkanımız da bu talebimizi geri çevirmeyerek çalışmaların hemen başlaması için talimat verdi. Şu an proje çalışmaları yürütülüyor. En kısa zamanda inşaat çalışmaları başlayacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<