Osmangazi’de yüzler gülüyor

Osmangazi Belediyesi, Mollafenari Mahallesi’nde yaşayan Koçak ailesinin evini yeniledi.Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan “Belediyem benimle” projesini hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, bir aileyi daha sıcak yuvaya kavuşturdu....

20 Ekim 2016 Perşembe 15:07
Osmangazi’de yüzler gülüyor
Osmangazi Belediyesi, Mollafenari Mahallesi’nde yaşayan Koçak ailesinin evini yeniledi.
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan “Belediyem benimle” projesini hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, bir aileyi daha sıcak yuvaya kavuşturdu. Mollafenari Mahallesi Kuştepe Sokağı’nda oğlu ve 5 torunu ile birlikte oturan 65 yaşındaki Fatma Koçak’a ait ev, belediye tarafından yenilendi. Maddi imkansızlık sebebiyle babadan kalma 40 yıllık evlerini tamir ettiremedikleri için bilhassa kış aylarında çok zor şartlarda yaşadıklarını ifade eden 5 çocuk babası Metin Koçak, “Düzenli bir işim olmadığı için gündelik işlerde çalışıyorum. Maddi durumumuz iyi değil. Bu yüzden evimizin bakımını bir türlü yaptıramadık. Sağ olsun ‘Belediyem benimle’ ekibi imdadımıza yetişti. Durumumuzu başkanımıza iletmişler. Başkanımızın onayı ile evimiz baştan aşağıya yenilendi. Allah razı olsun” dedi.
Kendilerini yenilenen evlerinde ziyaret eden Dündar’a sarılarak teşekkür eden Fatma Koçak, “Eşimle 40 yıl önce yaptırdığımız evimiz zamanla yıprandı. Maddi imkansızlık sebebiyle yaptıramadık. Bu zor günümüzde imdadımıza yetişen başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<