banner359

Osmangazi’den Bursa Turizmine Katkı

Uludağ Sarıalan’daki Orman ve Su işleri Bakanlığı’na ait kır gazinosu Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenerek Bursa turizmine hizmet vermeye hazırlanıyor.Geçen yıl imzalanan protokolle Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait kır gazinosu...

06 Kasım 2015 Cuma 16:19
Osmangazi’den Bursa Turizmine Katkı
Uludağ Sarıalan’daki Orman ve Su işleri Bakanlığı’na ait kır gazinosu Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenerek Bursa turizmine hizmet vermeye hazırlanıyor.
Geçen yıl imzalanan protokolle Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait kır gazinosu ve kır kahvesini devralan Osmangazi Belediyesi, atıl durumdaki binaları restore ederek modern bir sosyal tesise dönüştürüyor. Restorasyonu tamamlanan kır kahvesi yenilenen yüzüyle ve ismiyle Taşkonak Kafe olarak geçen yıl hizmete açıldı. Yenileme çalışmaları tamamlanan kır gazinosu ise, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle hizmete açılarak kış sezonunda Uludağ’a gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek.
Açılış için gün sayan tesisi gezerek yetkililerden bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Uludağ’a yakışmayan, terk edilmiş ve yıpranmış bir halde bulunan binaları restorasyon yaparak sosyal tesislere dönüştürdük. Tesislerimiz, Uludağ’ın yeni teleferiği ile birlikte bu bölgeye önemli katkı sağlayacak. Buraya gelecek yerli ve yabancı turistleri kaliteli hizmet sunacağız. Tesisimiz yaz kış hizmet verecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<