banner359

Otizme dikkat çekmek için yürüdüler

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde otizmli çocuklar yürüdü.Toplum Sağlığı Merkezi tarafından tertiplenen yürüyüşe otizmli çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Toplum Sağlığı Merkezi önünden başlayan yürüyüş Atatürk anıtına...

03 Nisan 2017 Pazartesi 16:02
Otizme dikkat çekmek için yürüdüler

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde otizmli çocuklar yürüdü.

Toplum Sağlığı Merkezi tarafından tertiplenen yürüyüşe otizmli çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Toplum Sağlığı Merkezi önünden başlayan yürüyüş Atatürk anıtına kadar devam etti. Yürüyüşe Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve protokol mensupları da katıldı.

Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Ömer Öktem, maksatlarının otizme dikkat etmek olduğunu belirterek, ‘Otizmli çocuklara destek olmak istedik ve böyle bir şey düşündük. İnşallah bundan sonra da farklı faaliyetler yapacağız. Çünkü ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de bir engelli gerçeği var. Yürüyüşe katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<