banner359

Ovaakçalı Gençlerden Örnek Davranış

Ovaakça Gençlik Derneği’nin Ovaakça Muhtarlığı’nın Desteğiyle Yürüttüğü “giymediğini Giyen Var” Projesinde Toplanan Giysiler, İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılmak Üzere Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’a Teslim Edildi.

03 Aralık 2015 Perşembe 12:27
Ovaakçalı Gençlerden Örnek Davranış
Bursalı gençler ihtiyaç sahiplerini giydirmek için seferber oldu.
Ovaakça Gençlik Derneği’nin Ovaakça Muhtarlığı’nın desteğiyle yürüttüğü “Giymediğini Giyen Var” projesinde toplanan giysiler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’a teslim edildi. Yılmaz, “Ovaakçalı genç kardeşlerimiz, bu soğuk günlerde içleri ısıtan bir kampanyaya imza atarak, muhtaç ailelere verilmek üzere bir giysi yardım kampanyası tertiplemişler. Bugün de toplanan kıyafetleri tespit edilen ailelere dağıtmak üzere teslim aldık. Bu hareketleri yürüklerimizi ısıtmanın yanında önümüzdeki günlerde üşüyen o bedenleri de ısıtacak inşallah. Rabbim bu merhametli genç kardeşlerimin gayretini mübarek kılsın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<