banner359

Ovaakça’ya Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası

Tbmm Milli Savunma Başkan Vekili Ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Genel Seçimler Öncesinde Ziyaret Ettiği Ovaakça’da Vatandaşlara Verdiği Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası Sözünü Yerine Getirdi.

12 Ocak 2016 Salı 14:36
Ovaakça’ya Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası
TBMM Milli Savunma Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, genel seçimler öncesinde ziyaret ettiği Ovaakça’da vatandaşlara verdiği sentetik yüzeyli futbol sahası sözünü yerine getirdi. Futbol sahasının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete girmesi bekleniyor.
Beldeyi ziyaretinde vatandaşlardan gelen futbol sahası talebine olumlu cevap veren Milletvekili Hüseyin Şahin’in teşebbüsüyle Ovaakça’ya UEFA standartlarında saha kazandırılması için geçtiğimiz aralık ayında ihale yapıldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan futbol sahası 650 bin liraya mal olacak. Yüklenici firmaya yer teslimi yapılan tesis, Osmangazi ilçesi içindeki amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulacak.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ekonomi, turizm, sanayi ve zirai açıdan Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olan Bursa’ya spor alanında da yatırım yaptıklarını söyledi. Bursa’nın sporda da marka kent olması gerektiğini vurgulayan Şahin, “Başarılı sporcular ve takımlar için tesisleşme çok önemli. Özellikle amatör sporların desteklenmesi gerektiğinin biliyoruz. Bunun için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Ovaakça’ya kazandıracağımız tesis sayesinde de yetenekli gençlerin futbol camiasına kazandırılacağına inanıyorum. Ovaakçalılara verdiğim sözü yerine getirdiğim için mutluyum. Tesisin spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<