banner359

Özdilek İmam Hatip Lisesi kütüphane ve laboratuvarına kavuştu

Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla Özdilek Aynur Cevdet Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Kütüphane ve Fen Laboratuvarına kavuştu.Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Milli...

06 Haziran 2017 Salı 11:54
Özdilek İmam Hatip Lisesi kütüphane ve laboratuvarına kavuştu

Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla Özdilek Aynur Cevdet Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Kütüphane ve Fen Laboratuvarına kavuştu.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkan Vekili Yaşar İslam’da açılış töreninde yer aldı. Okul Müdürü Muharrem Nazlı, hem okulun yapılmasında, hem de kütüphane ile laboratuvarın oluşumunda önemli katkılar sunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

Her okula spor salonu kazandırma projelerinin devam ettiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eğitim, öğretim, çocuklara ve gençliğe yönelik hizmet ve yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Kütüphane ve Fen Laboratuvarı protokol üyeleri tarafından açıldı. Fen Laboratuvarında da öğrenciler çalışmaları hakkında Kaymakam Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’a bilgiler verdi. Kütüphane ise ilk etapta bin 625 kitapla hizmete girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<