banner359

Özkan: “Başarının sırrı istişare kültüründe”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Geçtiğimiz Günlerde Yapılan Genel Kurulda 3 Yıllığına Yeniden Başkan Seçilen Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayir’a, ‘hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu

09 Aralık 2016 Cuma 17:28
Özkan: “Başarının sırrı istişare kültüründe”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda 3 yıllığına yeniden başkan seçilen Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır’a, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Mahmut Çayır’a görevinde başarılar dileyen Başkan Ali Özkan, toplumun her kesimiyle ortak hareket etmenin başarı için şart olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana gelen taleplerin daha kısa sürede değerlendirilmesi için Kent Konseyi’ne güçlü bir destek verdiklerini belirtti.
Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır da, "Kent Konseyi olarak ilçedeki bütün meselelerin derlenip başta belediye olmak üzere ilgili kurumlara iletilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımıza katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<