banner359

Özkan: “Karacabey’i hak ettiği yere getireceğiz”

Karacabey Belediyesi, Yeniden Yapılanma Ve Revizyon Hamlesi Başlattı.

08 Eylül 2016 Perşembe 16:13
Özkan: “Karacabey’i hak ettiği yere getireceğiz”
Bursa’nın Karacabey Belediyesi, yeniden yapılanma ve revizyon hamlesi başlattı.
Canbolu köprüsü yanındaki Belediye Kademesi olarak bilinen bölgede, içinde çeşitli hizmet birimlerinin yer alacağı tesislerdeki çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin daha önce el atılmamış meselelerinin tek tek el alındığını dile getirerek, " Modern belediyecilik neyi gerektiriyorsa Karacabey’de bunu fazlasıyla gerçekleştirme gayretindeyiz. Hayata geçirilen projeler sayesinde Karacabey’i hak ettiği noktaya mutlaka ulaştıracağız" dedi.
Başkan Ali Özkan, ön cephenin büyük kısmının İstanbul-İzmir otoyolu inşaatı alanında kalması sebebiyle tesislerin DSİ’nin arkasında yer alan alanlara kaydırılacağı bilgisini verdi. Ali Özkan, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ilk kez yeni bir alan tahsis edilmesinin planlandığını, çevre düzenlemesi, piknik ve eğlence alanları, kontrollü giriş bölümleri, otopark ve idare ofisleri ile birlikte, belediye hizmetlerinin daha sağlıklı verileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<