banner359

Park meydanı nefes alacak

Bursa’nın Gemlik ilçesinde park meydanı düzenleniyor.Gemlik Belediyesi’ne ait Avcılar Derneği tarafından kullanılan binanın yıkımı tamamlandı. Atatürk Parkı ve çevresine nefes aldırmayı hedefleyen Kent Meydanı projesi inşaatı başlıyor....

16 Mayıs 2017 Salı 17:02
Park meydanı nefes alacak

Bursa’nın Gemlik ilçesinde park meydanı düzenleniyor.

Gemlik Belediyesi’ne ait Avcılar Derneği tarafından kullanılan binanın yıkımı tamamlandı. Atatürk Parkı ve çevresine nefes aldırmayı hedefleyen Kent Meydanı projesi inşaatı başlıyor. Yıkımı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Avcılar Derneği üyelerinin de mağdur edilmediğini söyledi.

Tescilli iki çınar ağacının da koruma altına alındığını ve toprak takviyeli bakımının yapılacağını vurgulayan Refik Yılmaz, “İlçemize nefes aldıracak meydan çalışmalarını sürdürüyoruz. Zaman zaman kamulaştırma yaparak, zaman zaman da belediyemize ait dükkânları yıkarak bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Park ve çevresi nefes alacak, daha da güzelleşecek. Tescilli ağaçlarımızın bakımını da daha iyi yapabileceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<