Park ve spor sahası olmayan köy kalmayacak

Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, basketbol sahası ve fitness aletlerini mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.2014 yılında çıkan Bütünşehir Kanunu ile birlikte mahalle statüsüne geçerek Osmangazi...

29 Ağustos 2016 Pazartesi 14:31
Park ve spor sahası olmayan köy kalmayacak
Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, basketbol sahası ve fitness aletlerini mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.
2014 yılında çıkan Bütünşehir Kanunu ile birlikte mahalle statüsüne geçerek Osmangazi Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren köyler yatırımlarla donatılıyor. Yapmış olduğu hizmet ve projelerle köyleri yeniden cazibe merkezi haline getiren Osmangazi Belediyesi, ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Güneybudaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, basketbol sahası ve fitness aletlerini hizmete açtı.
Güneybudaklar’da düzenlenen köy hayrına katılarak yapımı tamamlanan parkların açılışını gerçekleştiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz ‘her köye park’ projesi kapsamında Güneybudaklar’a güzel hizmetler sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın hem oynayıp hem de spor yapması için park ve basketbol sahası inşa ederken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için fitness aletleri yerleştirdik. Yeni dönemde en önem verdiğimiz projelerin başında köylere yaptığımız ve yapacak olduğumuz yatırımlar geliyor. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız verdik” dedi.
2009-2014 döneminde belediyenin sorumluluk alanında olmamasına rağmen köylere çeşitli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Mustafa Dündar, “Sorumluluk alanımıza girmesiyle birlikte de yatırımlarımızı hızlandırdık. Her köyümüze park ve spor sahaları inşa ediyoruz. Hizmet binaları ve meydanlar yapıyoruz. Köylerimizin yollarını yeniliyoruz. Köylerimiz artık herkesin yaşamak isteyeceği yerler oldu. İnsanlar şehrin stresinden uzaklaşmak istediklerinde köylere kaçıyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<