banner359

Paykad’dan Okullara Yardım Kampanyası

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği’nin (PAYKAD) başlattığı ’köy okulları da bizim’ eğitime katkı kampanyasının ilk durağı Bursa’nın Orhaneli ilçesi, Akçasaz İlköğretim Okulu oldu.Köy okullarına ulaşıp,...

19 Ekim 2015 Pazartesi 12:34
Paykad’dan Okullara Yardım Kampanyası
Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği’nin (PAYKAD) başlattığı ’köy okulları da bizim’ eğitime katkı kampanyasının ilk durağı Bursa’nın Orhaneli ilçesi, Akçasaz İlköğretim Okulu oldu.
Köy okullarına ulaşıp, öğrencilerin eğitimle ilgili her türlü ihtiyacını karşılamak istediklerini, başarılı olan öğrencilere burs sağlamak için çeşitli kurumlarla temas halinde olacaklarını söyleyen Karaçam ve yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde Büyükorhan ilçesindeki Akçasaz İlköğretim okuluna gitti. Okul Müdürü Murat Aydın ile temasa geçen dernek yönetimi, başlattıkları kampanyada temin ettikleri kırtasiye, kitap ve temizlik malzemelerini öğrencilere teslim etti.
PAYKAD Başkanı Pervin Karaçam, dernek üyelerinin eğitim konusundaki hassasiyetinden yola çıkarak, Bursa’da yer alan köy okullarından en çok ihtiyaç sahibi olanları listeye aldıklarını söyledi. Eğitimle ilgilenen diğer STK’ların da destek vermesinin ve yerinde gidip görülmesinin duygusal anlamda da çok önemli olduğunu belirten Karaçam, "Herkesi, köy okulları da bizim kampanyasına destek vermeye davet ediyorum. Atatürk’ün de dediği gibi tüm ümidimiz gençlerde. Eğitimli nesiller yetiştirirsek karanlıklardan kurtuluruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<