banner359

Polisten kurban satıcılarına sahte para uyarısı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yaklaşan kurban bayramı öncesi hayvan satıcıları sahte paraya karşı uyarıldı.Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, hayvan satıcılarına sahte paraya karşı broşür...

05 Eylül 2016 Pazartesi 18:16
Polisten kurban satıcılarına sahte para uyarısı
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, yaklaşan kurban bayramı öncesi hayvan satıcıları sahte paraya karşı uyarıldı.
Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, hayvan satıcılarına sahte paraya karşı broşür dağıttı. Ekipler, kurban pazarlarında yaşanan sahte para, dolandırıcılık ve hayvan hırsızlığı vakalarının önüne geçebilmek için broşür dağıtarak hem alıcılara, hem de satıcılara ikazda bulundu. Emniyet güçleri, kurban satıcılarına sahte paranın nasıl anlaşılacağı konusunda bilgiler verdi. Hayvan hırsızlığına karşı kurbanlık hayvanların daha güvenli yerlerde muhafaza edilmesini isteyen ekipler, alışveriş merkezlerinde ve pazarlarda şüpheli kişilerle karşılaşılması durumunda 155’ye telefon edilmesini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<