Ramazan’ın bereketi Gürsu’yu sardı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirilen iftar programları kapsamında Gürsu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’nın öncü bir kent olduğunu belirten Başkan Altepe,...

04 Haziran 2017 Pazar 11:58
Ramazan’ın bereketi Gürsu’yu sardı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirilen iftar programları kapsamında Gürsu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’nın öncü bir kent olduğunu belirten Başkan Altepe, Gürsu’nun da Büyükşehir ile birlikte kalkınacağını söyledi.

Ramazan ayında ilçelerde vatandaşlarla iftar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kez Gürsu’da Gürsu Belediyesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. İlçede büyük katılım sağlanan iftarda, yoğun yağış nedeniyle vatandaşlar Gürsu’da belediye binasının yanı sıra bölgede kurulan kapalı çadırlarda da iftar yaptı. Orucunu vatandaşlarla birlikte açan Başkan Altepe, Ramazan ayının önemine vurgu yaptı.

11 ayın sultanı Ramazan’ın, rahmet ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Bu güzel Ramazan gecesinde oldukça büyük rahmet var. Ne mutlu bizlere, böyle güzel bir dine ve kültüre sahibiz. Gürsu’da, Bursa’nın her yerinde ve Türkiye’nin her köşesinde, Ramazan gerçekten bir başka yaşanıyor” dedi.

banner380

“Gürsu için ne yapsak az”

Başkan Altepe, Ramazan ayında kardeşlik ve paylaşmanın arttığına değinerek, “Gürsu’nun kalkınması, her alanda üretim yapması ve başta tarımın gelişmesi için çalışıyoruz. Gürsu, Büyükşehir ile birlikte gelişecek. İnşallah ardı ardına atılacak adımlar ve kurulacak tesislerle hedeflerimize ulaşmış olacağız. Vatandaşlarımızın desteğiyle bizler de hizmetlerimize devam edeceğiz. Destek sizden, hizmet bizden Gürsu için ne yapsak az” diyerek, Ramazan’ın hayırlı geçmesini ve güzel bir bayrama ulaşmayı temenni etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu’ya katkılarından dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Başkan Altepe, iftar sonrasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<