banner359

Rotary’den Trafik Çalıştayı

Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Demirtaş Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Bursa’da “Trafik Çalıştayı” düzenleyecek.6 Aralık Pazar günü Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek çalıştayda trafik meselesi...

03 Aralık 2015 Perşembe 17:08
Rotary’den Trafik Çalıştayı
Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Demirtaş Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Bursa’da “Trafik Çalıştayı” düzenleyecek.
6 Aralık Pazar günü Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek çalıştayda trafik meselesi tartışılacak. Çalıştay saat 10.00’da başlayacak ve 15.30’da sona erecek. Demirtaş Rotary Kulübü üyesi Burak Bozkaya, trafikte yaşanan sıkıntıların Türkiye’nin çözmesi gereken meselelerin başında geldiğine dikkat çekti. Türkiye’de son 10 yılda meydana gelen kazalarda, 45 bin kişinin öldüğünü, 2,5 milyon kişinin de yaralandığını söyleyen Bozkaya, “Milyarlarca liralık maddi hasarın meydana geldiği bu kazalarda yaralananların büyük kısmında kalıcı engeller meydana geliyor veya uzun süreli sağlık sorunları yaşıyorlar. Bu vahim tablonun ortadan kaldırılması için biran önce tedbir alınması lazım” dedi.
Burak Bozkaya, aksi halde kazaların devam edeceğini söyledi.
Bozkaya “Trafikte ne yaparsak kazaları azaltırız?” başlığı altında düzenlenecek çalıştayda, trafikteki yaşanan sıkıntıların masaya yatırılacağını belirtti. Bozkaya çalıştayın bu konuya herkese açık olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<