banner359

Sağlığa ‘Yıldırım’ Destek

İnsan odaklı projeler gerçekleştirerek sağlık alanında önemli hizmetler sunan Yıldırım Belediyesi, ilçede hizmet veren hastanelere de destek olmayı sürdürüyor.Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde imzalanan protokol...

08 Ocak 2016 Cuma 16:13
Sağlığa ‘Yıldırım’ Destek
İnsan odaklı projeler gerçekleştirerek sağlık alanında önemli hizmetler sunan Yıldırım Belediyesi, ilçede hizmet veren hastanelere de destek olmayı sürdürüyor.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde imzalanan protokol ile 2 adet 8 kişilik hasta taşıma aracı ve 1 adet 600 kilogram taşıma kapasiteli mini kamyonet hastanenin hizmetine sunuldu. Araç teslim törenine, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tutanç, Tıbbi Hizmetler Başkanı Elif Güler Kazancı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Faruk Taşar ile Yıldırım Belediyesi Bürokratları ve hastane personeli katıldı.
Sağlık hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesi adına yerel yönetim olarak gereken sorumluluğu üstlendiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sağlıklı bir şehir yapısı oluşturma hedefiyle yola çıktık. Sağlık problemlerini en aza indirgeyerek hemşerilerimizin kaliteli bir yaşam sürmeleri sağlamak bizlerin vazifesidir” dedi.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Yıldırım’da bulunmasının ilçede yaşayanlar adına büyük bir şans olduğunu belirten Edebali, “Hastanemiz, kadrosu ve fiziki yapısı ile sağlık alanında önemli hizmetler veren ve binlerce insanımızın şifa bulduğu bir kurum. Biz de teslimini gerçekleştirdiğimiz yerli üretim, elektrikli çevre dostu araçlarımız ile Yıldırımlılara daha iyi hizmet alma imkanı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.
İnsanların yaşam kalitesini artıracak çalışmalar yaparken Yıldırımlıların mutluluğunu ön planda tuttuklarını vurgulayan Edebali, “Hastalarımızın ve engellilerimizin hastane içi ulaşımını kolaylaştırmayı amaçladığımız bu çalışma ile bu hizmetten faydalanan Yıldırımlıların yüzlerinde bir tebessüm oluştuğunu görmek bizlerin mutluluğu için yeterli olacaktır. Araçlar, kutsal bir vazife yürüten hastanemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Törende konuşan Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tutanç, “Yakın zamanda hastane bahçemiz ve ulaşım yolları Belediyemiz tarafından asfaltlanmıştı. Teslim aldığımız araçlar da hastalarımızın ulaşımını oldukça kolaylaştıracak. Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye hastanemize kazandırdığı araçlardan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<