banner359

Sanayicilerden Kurtulan’a ödül

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (MKPOSB) tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim edildi.MKPOSB’nin 8. Olağan Genel Kurulu TSO Konferans Salonu’nda yapıldı. MKPOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir,...

06 Nisan 2017 Perşembe 11:26
Sanayicilerden Kurtulan’a ödül

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (MKPOSB) tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

MKPOSB’nin 8. Olağan Genel Kurulu TSO Konferans Salonu’nda yapıldı. MKPOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir, gündem maddelerinin karara bağlandığı toplantıda, Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesi ve büyümesi için gösterdiği çabalardan dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Sadi Kurtulan, ekonominin canlanması için üzerlerine düşen görevi sorumlulukla yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Kurtulan, "Belediye olarak başta OSB olmak üzere Ticaret Odası ve Ticaret Borsası ile birlikte çalışmak bizim boynumuzun borcu. Her yatırımcının kafasındaki soru işaretlerinin aydınlatılması, engellerin kaldırılması için yapılması gerekenleri bizler hayata geçiriyoruz. Hem merkezi hükümetin hem de yerel yönetimin yapacağı işleri el ele vererek birlikte yürütüyoruz. OSB’yi kuranlar Türkiye’nin gerçeklerini düşünerek adım attılar. Çevreye zarar vermeyen, örnek bir organizeyi bölgemize kazandırdılar. Kuruluşundan bugüne hizmeti olanlara sonsuz teşekkür ediyorum. OSB’nin gönüllü birer yardımcısı olarak çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<