Satranç zirvesine ’Yıldırım’ damgası

Yıldırım Belediyesporlu satranççı Fatma Övgüm İnce, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada Bursa şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.Yıldırım Belediyesi, amatör sporların merkezi Yıldırım hedefiyle...

14 Kasım 2016 Pazartesi 15:17
Satranç zirvesine ’Yıldırım’ damgası
Yıldırım Belediyesporlu satranççı Fatma Övgüm İnce, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada Bursa şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Yıldırım Belediyesi, amatör sporların merkezi Yıldırım hedefiyle spordaki yatırımlarının karşılığını katıldığı her organizasyonda şampiyonluklar kazanarak almaya devam ediyor. Yıldırım Belediyespor’un başarılı satranççısı Fatma Övgüm İnce, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen İl Şampiyonası’nda şampiyon oldu. Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde 12-13 Kasım tarihlerinde 150 sporcunun katıldığı organizasyonda rakiplerine şans tanımayan Fatma Övgüm İnce, 9-10 Yaş kategorisinde kürsünün zirvesinde yer alarak bir kez daha Yıldırım’ın gururu oldu.
Yıldırımlı sporcunun elde ettiği şampiyonluklarla gurur duyduklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporun çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerinde payı oldukça büyük. Bizim de öncelikli hedefimiz evlatlarımızın spor başta olmak üzere her alanda tam donanımlı yetişmeleri ve geleceğe umutla bakmalarıdır. Bundan önceki süreçte de çeşitli organizasyonlarda şampiyonluklar kazanan sporcumuz Fatma Övgüm İnce’yi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<