banner359

Şehit yakınlarının Çanakkale çıkartması

Yıldırım Belediyesi, şehit yakınları ve gazileri Çanakkale’ye götürdü.Şehit yakınları ve gazilere desteğini sürdüren Yıldırım Belediyesi, 200 gazi ve şehit yakınını şehitler diyarı Çanakkale’ye götürerek ecdatla buluşturdu....

17 Ekim 2016 Pazartesi 15:34
Şehit yakınlarının Çanakkale çıkartması
Yıldırım Belediyesi, şehit yakınları ve gazileri Çanakkale’ye götürdü.
Şehit yakınları ve gazilere desteğini sürdüren Yıldırım Belediyesi, 200 gazi ve şehit yakınını şehitler diyarı Çanakkale’ye götürerek ecdatla buluşturdu. Şehit yakınları ve gaziler, savaş meydanlarını ve şehitlikleri gezerken duygulu anlar yaşadı.
Göreve geldiklerinde ilk oluşturdukları birimlerden birisinin Şehit Yakınları ve Gazi Masası olduğunu aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Onlar, bizler için canlarını hiçe sayarken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Bizler sadece kendi insanlarımız için değil, Kore’den Bosna’ya, Afganistan’dan Somali’ye dünyanın her yerinde zalimlere karşı mazlumların yanında olan ve bu uğurda canını vermekten çekinmeyen bir milletin evlatlarıyız. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin dertleriyle dertlenmek, mutluluklarını paylaşmak bizim boynumuzun borcu. Çanakkale ruhu, ülkemizin ve geleceğimizin sigortasıdır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<