banner359

Serdar Deniz’den büyük başarı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Serdar Deniz, Erzurum’da Yapılan Fıs Anatolia Cup Kayak Şampiyonasini Üçüncü Olarak Tamamlayarak Bursa’ya Madalya Kazandırdı.

19 Aralık 2016 Pazartesi 11:09
Serdar Deniz’den büyük başarı
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Serdar Deniz, Erzurum’da yapılan FIS Anatolia CUP kayak şampiyonasını üçüncü olarak tamamlayarak Bursa’ya madalya kazandırdı.
Türkiye Kayak Federasyonu ve Uluslararası Kayak Federasyonları Birliği (FIS) tarafından düzenlenen ve Palandöken’de yapılan Anatolian Cup’ta, Türkiye başta olmak üzere 9 ülkeden 16’sı kadın olmak üzere toplamda 53 sporcu yarıştı. Şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Serdar Deniz yarışmayı üçüncü sırada bitirerek Bursa’ya önemli bir başarı kazandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<