Servis araçlarına sıkı denetim

Bursa’da fabrikalara işçi taşıyan servis araçları trafik ekipleri tarafından mercek altına alındı. Korsan ve ilçe plakalı servislere izin vermeyen trafik ekipleri, evrakı eksik olan servis şoförlerine ceza yağdırdı.İl Emniyet Müdürlüğü...

17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:36
Servis araçlarına sıkı denetim
Bursa’da fabrikalara işçi taşıyan servis araçları trafik ekipleri tarafından mercek altına alındı. Korsan ve ilçe plakalı servislere izin vermeyen trafik ekipleri, evrakı eksik olan servis şoförlerine ceza yağdırdı.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı bölgelerinde trafik kontrolü yapıyor. Sabah erken saatlerde Nilüfer Ata Bulvarı’nda uygulama yapan trafik polisleri, işçi servislerinin evraklarını kontrol etti. Evrakı eksik olan araç sürücülerine ceza kesilirken, servis dışındaki bazı araçlara da trafik kurallarına uymadıkları için cezai müeyyide uygulandı.
Emniyet yetkilileri, vatandaşların trafikte daha güvenli seyretmesi için kontrollerin her gün değişik yerlerde devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<