banner359

Sezen Aksu’nun Çocuklara Özel Tiyatro Oyunu Bursa’da

Sezen Aksu tarafından kaleme alınan ve IMG Family’nin oyunlaştırdığı Türkiye’nin çocuklara yönelik en büyük müzikli tiyatrosu olan “Sezoş’un Hikayeleri, Efe ve Bulut Osman Beye karşı" Merinos AKKM Orhangazi salonunda sahneye taşındı.Sezen...

06 Aralık 2015 Pazar 10:42
Sezen Aksu’nun Çocuklara Özel Tiyatro Oyunu Bursa’da
Sezen Aksu tarafından kaleme alınan ve IMG Family’nin oyunlaştırdığı Türkiye’nin çocuklara yönelik en büyük müzikli tiyatrosu olan “Sezoş’un Hikayeleri, Efe ve Bulut Osman Beye karşı" Merinos AKKM Orhangazi salonunda sahneye taşındı.
Sezen Aksu’nun çocuklar için kaleme aldığı, IEG tarafından müzikal tiyatro oyununa dönüştürülen “Sezuş’un Hikayeleri: Efe ve Bulut, Osman Bey’e Karşı” Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) Bursalı çocuklarla buluştu. Finansbank ana sponsorluğunda tiyatro oyunuMerinos AKKM Orhangazi Salonu’nda sahneye taşındı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği, müzikal tiyatro oyunu, Sezen Aksu’nun çocuklara verdiği mesajla başlıyor. Sezen Aksu’nun bestelerinden uyarlanan şarkıları ve masalsı anlatımıyla çocuklarla sevgi dolu bir öyküyü buluşturan oyun, izleyen miniklerin beğenisini topladı. Yönetmenliğini ve koreografisini Emre Çelik’in yaptığı tiyatro oyunu, çocukların hayal dünyasına yeni kahramanlar kazandırıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<