’Sihirli Kapı’ Yıldırım’da Açıldı

Yıldırım Belediyesi, ‘Sihirli Kapı’ oyununu Yıldırımlı çocuklarla buluşturdu.Yıldırım Belediyesi ve Bursa Devlet Tiyatrosu arasında imzalanan protokolün ilk oyunu olan ‘Sihirli Kapı’, Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelendi....

08 Ocak 2016 Cuma 16:23
’Sihirli Kapı’ Yıldırım’da Açıldı
Yıldırım Belediyesi, ‘Sihirli Kapı’ oyununu Yıldırımlı çocuklarla buluşturdu.
Yıldırım Belediyesi ve Bursa Devlet Tiyatrosu arasında imzalanan protokolün ilk oyunu olan ‘Sihirli Kapı’, Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Salonu dolduran ’Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu İlkokulu’ ve ’Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’ öğrencilerinin ilgiyle izlediği oyunda, Bay Bilgin adında bir mucidin kendi icat ettiği bir kapı ile seyahat ederek yaşadığı maceralar anlatırken, çocuklara da doğa sevgisini aşılanıyor.
ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TİYATRO
Çocukların kültürel ve sosyal olgularının gelişmesi amacıyla Bursa Devlet Tiyatrosu ile imzalanan protokolün önemine değinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "2015-2016 kültür-sanat sezonu boyunca devlet tiyatrosu oyunlarını her perşembe Yıldırım’da ücretsiz olarak çocuklarımızla buluşturacağız. Okul eğitiminin yanında çocuklarımızın sosyal gelişmişlik seviyelerinin de yüksek olması geleceğe yapılan önemli bir yatırımdır. Kültür-sanat sayesinde donanımlı yetişecek bireyler geleceğimizin teminatı olacaklardır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<