banner359

Sofya Teknik Üniversitesi’nden İş Birliği Ziyareti

Sofya Teknik Üniversitesi Heyeti, İş Birliği İmkânlarini Artırmak Üzere Uludağ Üniversitesi’ni Ziyaret Etti.

09 Aralık 2015 Çarşamba 11:43
Sofya Teknik Üniversitesi’nden İş Birliği Ziyareti
Sofya Teknik Üniversitesi heyeti, iş birliği imkânlarını artırmak üzere Uludağ Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Rektörlük binasında yapılan toplantıda, geçtiğimiz yıllarda iki üniversite arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülen ortak çalışmalar ele alındı. Sofya Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lübomir Dimitrov, “Bursa’da 150 bin çifte vatandaşımız var. Bunların haricinde de 600 bin Bulgaristan bağlantılı vatandaşımız Bursa’da yaşıyor. Bu açıdan bakıldığında öğrencilerimizin hem Türk, hem de Bulgar diplomaları olsun istiyoruz” dedi.
“YÖK’ÜN DENKLİĞİNİZİ ONAYLAMASI LAZIM”
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da Sofya Teknik Üniversitesi yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversiteler arasında yapılan karşılıklı anlaşmaları YÖK’ün onaylanması gerekiyor. YÖK denkliğinizi kabul ettiği zaman üniversite giriş kitapçığında sizin de isminiz yazabilir ve öğrencilerimiz sizin üniversitenizi de tercih edebilir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<