banner359

Teknik Üniversite Büyükşehir Himayesinde

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Teknik Üniversitesi’ni (BTÜ) ziyaret ederek Rektör Prof.Dr. Arif Kandemir’le görüştü.Yıldırım’daki merkez kampüste gerçekleşen ziyarette, mevcut okulun ihtiyaçları ve yeni yapılan...

10 Aralık 2015 Perşembe 11:45
Teknik Üniversite Büyükşehir Himayesinde
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Teknik Üniversitesi’ni (BTÜ) ziyaret ederek Rektör Prof.Dr. Arif Kandemir’le görüştü.
Yıldırım’daki merkez kampüste gerçekleşen ziyarette, mevcut okulun ihtiyaçları ve yeni yapılan Kestel’deki merkez kampüsün alt yapı eksiklikleri görüşüldü. Okul girişinde Rektör Prof.Dr. Arif Kandemir tarafından kapıda karşılanan Başkan Altepe, yönetim birimlerini gezdi. Okulun eğitim kapasitesi ve imkanları hakkında Rektör Prof.Dr. Kandemir’den bilgiler alan Başkan Altepe, eksikliklerin giderilmesi için Büyükşehir olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTÜ’nün üretim kendi Bursa’nın en önemli kurumlarından biri olduğunu kaydetti. Okulun kuruluşundan itibaren her türlü talebi yerine getirdiklerini, bundan sonra da aynı hassasiyetle yaklaşmaya devam edeceklerini belirten Başkan Altepe, “Eğitim Mahallesi’ndeki mevcut kampüsün ihtiyaçları ile Kestel’de yapılan yeni merkez kampüsünün alt yapı eksikliklerinin giderilmesi için rektörümüzle istişare ettik. BTÜ, hem ismine hem de Bursa’ya layık şekilde gelişimini sürdürecek. Büyükşehir olarak bu konuda katkımızı sürdüreceğiz” dedi.
BTÜ Rektörü Prof.Dr. Arif Kandemir ise, desteği ve ziyaretinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Okulun kuruluşundan bu yana Büyükşehir Belediyesi’nin çok büyük desteğini gördüklerini ifade eden Prof.Dr. Kandemir, “Aynı hassasiyetin devamını bekliyoruz. Kendilerine minnettarız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<