banner359

Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi Açıldı

Türkiye’deki Tüm Üniversitelere Örnek Model Olan Ab Proje Atölyesi, İşlevi Daha Da Genişletilerek Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (tospa) Adı Altında Yeniden Yapılandırıldı.

07 Aralık 2015 Pazartesi 10:38
Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi Açıldı
Türkiye’deki tüm üniversitelere örnek model olan AB Proje Atölyesi, işlevi daha da genişletilerek Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (TOSPA) adı altında yeniden yapılandırıldı.
Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (TOSPA), Uludağ Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezinde açıldı. Uludağ Üniversitesi olarak topluma katkıda bulunmak, üniversitenin gelişimini toplumun gelişiminden bağımsız düşünmemek, bireylerle toplumsal sorunları tartışmak ve oluşturulan projelerin uzun soluklu olmasını sağlamak için kurulan TOSPA’nın genel koordinatörlüğüne ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Büşra Kandemir seçildi.
Uludağ Üniversitesi’nde okuyan tüm öğrencilerinin katılabileceği atölyenin ilk gerçekleştireceği projeler ise, ‘tek aracın kanat olsun!’, ‘deneyimsiz stajyer aranıyor!’, ‘minik adımlar valsi’, ‘harikalar diyarı projesi’, ‘bu günden yarına yolculuk’, ‘akıl oyunları’, ‘güneş çocukları’ ve ‘hayat bayram olsun şenliği’ olarak belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<