banner359

Torun: "Yüzyıllardan Gelen Kardeşliğimizi Hizmetlerimizle Taçlandırıyoruz"

Kosova Üsküp Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği, Ak Parti Bursa İl Başkanlığını Ziyaret Etti

11 Aralık 2015 Cuma 14:44
Torun: "Yüzyıllardan Gelen Kardeşliğimizi Hizmetlerimizle Taçlandırıyoruz"
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gündüz, beraberinde Kosova Bursa Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Recep Gündüz ve Fahrettin Gülener, Torun nezdinde Bursalı belediyeler ve AK Parti Hükümeti’ne Balkanlar’a verilen destek ve hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemalettin Torun ise, Balkan ve Rumeli coğrafyalarında yaşayan soydaşlarımızla yüzyıllardır süregelen kardeşliğe vurgu yaptı. Torun, "Hükümetimiz döneminde TİKA gibi örgütler, belediyelerimiz ve bir çok resmi kurum vasıtasıyla ata yadigarımız bu topraklara ve insanlarımıza önemli hizmetler götürüldü ve götürülmeye de devam edilecektir. Bizler yalnızca ülkesi için değil, ortak bir tarihi yaşayan komşuları, çevre coğrafyası ve tüm dünyadaki Müslümanlar ile mazlum milletlerin geleceği için çalışan bir partinin mensuplarıyız. Attığımız her adımda insanlığın mutluluğunu ve geçmişimizden gelen kültürel zenginliğimizi düşünüyoruz. İnşallah yüzyıllardan gelen kardeşliğimizi hizmetlerimizle taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<