banner359

Torun’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer Ve Mudanya İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ederek, Çalişmalari Hakkında Bilgi Aldı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 18:16
Torun’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer ve Mudanya ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Nilüfer ve Mudanya ilçe teşkilatlarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Ziyaretlerde ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Başkan Torun, yeni anayasa ve tek merkezden yönetim çalışmalarına işaret etti. Torun, Türkiye’nin yıllardır önünü kapatan darbe anayasalarının izlerinin silinmesi için partilerinin verdiği mücadeleye değinerek, “İnşallah ülkemizin ve milletimizin önünü açacak, Türkiye’yi büyük hedeflerimiz yolunda daha da hızlandıracak yeni anayasamızı ve kararların daha hızlı alınıp, daha hızlı işleyebileceği tek merkezli yönetim sistemini hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.
Başkan Cemalettin Torun, İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı tel’in ederek, “Ülkemizin ilerleyişini hazmedemeyen güçler, kanlı yüzlerini bir kez daha gösterdi. İnşallah bu kötü günler son bulacak ve ülkemizde huzur yeniden inşa edilecektir. Bu konuda hükümetimiz, devletimiz ve güvenlik güçlerimiz üzerine düşeni yapıyor. Ben bu topraklarda kardeşliğin, birliğimizin beraberliğimizin devamı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah’ın izni ve gayretlerimizle kardeşlerimizin kanı yerde kalmayacak, hainler cezalarını bulacaktır. Ülkemizi bölmeye çalışanlara gereken cevap verilecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<