Tuna el değiştirdi

Geçen Yıl Yayın Ağını Bursa Bölgesine Taşıyan Orhangazi'nin En Çok Okunan Gazetesi Tuna Gazetesinde Yönetim Değişti. Gazetenin Bağlı Olduğu Şirket, Bütün Hak Ve Yetkileri İle Birlikte Hasan Bozbey Ve Musa Öztürk'e Devredildi.

29 Kasım 2016 Salı 12:20
Tuna el değiştirdi
Geçen yıl yayın ağını Bursa bölgesine taşıyan Orhangazi’nin en çok okunan gazetesi Tuna gazetesinde yönetim değişti. Gazetenin bağlı olduğu şirket, bütün hak ve yetkileri ile birlikte Hasan Bozbey ve Musa Öztürk’e devredildi.
Yayın hayatına 2003 yılında başlayan Tuna gazetesinde yeni dönem resmen başladı. Tuna Çokgüler tarafından kurulan ve işletilen gazetenin hak ve işletme sahipleri değişti. Bursa Tuna gazetesi ve www.tunagazete.com’u bünyesinde bulunduran, gazete yayını ve haberciliğin yanı sıra reklam ajansı ve danışmanlık hizmetleri veren D-T Reklam Ajansı ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti’nin yeni sahipleri ise kuruluşundan bu yana şirket bünyesinde görev alan Hasan Bozbey ve Musa Öztürk oldu.
(MŞ)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<