banner359

Turizm için pedal çevirdiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Yeşil Pedal Bisiklet Derneği işbirliğiyle düzenlenen ‘Keyf-i Pazar’ bisiklet turu bu kez İznik’te gerçekleştirildi.Hafta sonu Bursa’dan hareket ederek İznik Sölöz...

14 Kasım 2016 Pazartesi 15:22
Turizm için pedal çevirdiler
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Yeşil Pedal Bisiklet Derneği işbirliğiyle düzenlenen ‘Keyf-i Pazar’ bisiklet turu bu kez İznik’te gerçekleştirildi.
Hafta sonu Bursa’dan hareket ederek İznik Sölöz köyüne ulaşan bisikletçiler tura buradan başladı. Yaklaşık 70 bisiklet sevdası, İznik gölünün güney sahili boyunca eşsiz göl manzarası eşliğinde 30 kilometre ilerledikten sonra, önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 1. Murat Hamamı’nı ziyaret ettiler. Bisikletçiler, 1. Murat Hamamı’nda beğeniye sunulan ‘15 Temmuz Demokrasi Sergisi’ni de inceleme imkanı buldu. Molanın ardından yola çıkan bisikletçiler, İznik’in yanı sıra Bursa’nın da tarihi ve doğal önemli değerleri arasında yer alan Keramet Kaplıcaları’na ulaştı.
Orhangazi’ye 18 kilometre uzaklıktaki Keramet Mahallesi’neki kaplıca suyu bisikletçilerin ilgi odağı oldu. Toplam 60 kilometre pedal çeviren bisikletçiler, keyifli bir dinlenme molasının ardından Bursa’ya döndüler. Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yalçın Ataylar, turizmin ve bisiklet sporunun gelişmesine büyük katkıları olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye çalışmalarından ve spora verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<