banner359

Turizm öğrencilerine 5 yıldızlı staj

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hacı Sevim Yıldız 4-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, Antalya’da 5 yıldızlı otellerde staj yapacak.Bacasız sanayi turizmin yeni yüzleri olacak 30 öğrenci, Sevim Yıldız 4-Mesleki...

16 Mayıs 2017 Salı 11:07
Turizm öğrencilerine 5 yıldızlı staj

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hacı Sevim Yıldız 4-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, Antalya’da 5 yıldızlı otellerde staj yapacak.

Bacasız sanayi turizmin yeni yüzleri olacak 30 öğrenci, Sevim Yıldız 4-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Bülent Yıldız ve veliler tarafından 4 ay staj yapacakları Antalya’nın Kemer ilçesine uğurlandı. Alan şefi İlker Güçücük nezaretinde Antalya’ya giden 10 ve 11. sınıf öğrencileri, 5 yıldızlı iki ayrı otelde staj yapacak. Müdür Yıldız, “Okulumuzda iki alanımız var. Biri yiyecek ve içecek hizmetleri, diğeri ise konaklama ve seyahat hizmetleri. Bu yıl 30 öğrencimizi Antalya’ya staja gönderiyoruz. Bu sene ikinci staj çalışmamız. 64 öğrencimiz staj yapacak. Bunlardan 30’u bu yıl Kemer’e gidiyor. 5 yıldızlı tatil köyünde staj yapacaklar. Bacasız sanayi olarak kabul edilen turizm sektörü için eğitim veriyoruz. İnegöl turizmine katkı sağlamak istiyoruz. STK’lardan da destek bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<