Türk Telekom İşçileri Eylemde

Türk Telekom'da Çalişan Taşeron Firmaya Bağlı İşçiler, Maaş Alamadıkları Ve Ücretsiz Mesai Uygulandığı İçin Eylem Yaptı.

30 Kasım 2015 Pazartesi 16:38
Türk Telekom İşçileri Eylemde
Türk Telekom’da çalışan taşeron firmaya bağlı işçiler, maaş alamadıkları ve ücretsiz mesai uygulandığı gerekçesiyle eylem yaptı.
Türk Telekom’da taşeron olarak çalışan Girişim Telekom işçileri, Akpınar Mahallesi’ndeki şantiyenin önünde toplandı. Maaşlarında ödeme düzensizliği ve ücretsiz mesai yaptıklarını iddia eden taşeron işçiler, haklarını istediklerini söyledi. Grup adına açıklama yapan Mehmet Sefa Şenkaya, "Maaşlardan keyfi kesintiler yapılıyor. Haksızlıklara itiraz eden işçiler işler ise farklı bölgelere gönderiliyor. Biz burada emeğimizin karşılığını istiyoruz. Ben 1,5 senedir bu firmada çalışıyorum. Haksızlığa karşı çıktığım için beni İnegöl ilçesine gönderdiler. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Biz buradan ekmeğimizi kazanıyoruz. Bugüne kadar hiçbir yanlışımız olmadı. Biz yaşanan bu haksızlık karşısında gereken işlemleri başlatacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<