banner359

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek, Dünya Sağlık Örgütü 6. faz çalışmaları hakkında bilgi verdi.Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, beraberindeki...

14 Aralık 2016 Çarşamba 16:03
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nden Başkan Bozbey’e ziyaret
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek, Dünya Sağlık Örgütü 6. faz çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, beraberindeki heyetle birlikte Dünya Sağlık Örgütü’nde 6. faz’a geçen Nilüfer Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Sağlıklı Kentler Birliği faaliyetleri hakkında katılımcılara sunum yapan Murat Ar, 2017 yılı çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Ar, Dünya Sağlık Örgütü 6. faz çalışmaları hakkında da Başkan Mustafa Bozbey’i bilgilendirdi. Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin önemli kurumlarından biri olduğunu belirten Murat Ar, “Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’de örnek olan çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu tür örnek çalışmaların, 2017 yılında Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği içinde artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Başkan Mustafa Bozbey de Dünya Sağlık Örgütü ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin almış olduğu kararları uyguladıklarını belirterek, “Ülkemiz ve dünyanın geleceği için alınmış olan bu kararlara herkes uymalı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<