banner359

Üçüncü Nesil Türk Gençleri Gemlik’te

Osmanlı’nın Üç Başkentinin Yanı Sıra Çanakkale’yi De Kapsayan Geziler Çerçevesinde Gemlik’e Gelen 30 Öğrenci, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz Ve Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu Tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisleri’nde Ağırlandı.

03 Kasım 2015 Salı 18:19
Üçüncü Nesil Türk Gençleri Gemlik’te
Almanya’da yaşayan 3. nesil Türk gençleri, dedelerinin doğup büyüdüğü toprakları gezerek Türkiye’yi tanıyor.
Osmanlı’nın üç başkentinin yanı sıra Çanakkale’yi de kapsayan geziler çerçevesinde Gemlik’e gelen 30 öğrenci, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisleri’nde ağırlandı. Rehberleri Mustafa Alkan tarafından Türkiye gezisine çıkan 30 kişilik kafilenin Gemlik ve Bursa’nın ardından Çanakkale ve Edirne’ye geçecekleri bildirildi. İstanbul’dan Gemlik’e gelen kafilenin Yurt Dışında Yaşayan Türkler Derneği ve İlim Kültür Derneği tarafından geziye getirildiği ifade edildi.
Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gençlerle sohbet edip, Gemlik ve Bursa hakkında bilgiler verdi. Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarına selam gönderen Altıntaş ve Yılmaz, bu anlamlı organizasyonun devam etmesi temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<