UEDAŞ Araç Filosunu Güçlendirdi

Uedaş, Arıza Bakım Hizmetlerinde Görev Yapan Araç Filosunu Genişletti. Farklı Gruplardaki Sıfır Kilometre 60 Araç Filoya Eklendi.

04 Ocak 2016 Pazartesi 14:24
UEDAŞ Araç Filosunu Güçlendirdi
UEDAŞ, arıza bakım hizmetlerinde görev yapan araç filosunu genişletti. Farklı gruplardaki sıfır kilometre 60 araç filoya eklendi.
Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) zorlu kış şartlarıyla başa çıkabilmek için araç filosunu yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor.
Kar yağışının kapıya dayandığı bu günlerde araçların kışa hazır hale gelmesi için çalışmalarını tamamlayan UEDAŞ, hizmet araçlarının sayısını arttırdı. Kaliteli ve süratli hizmet sunabilmek amacıyla sahada ve arıza bakım onarım hizmetlerinde görev yapan mobil ekiplerin kullanacağı farklı gruplardaki sıfır kilometre 60 araç filoya eklendi.
UEDAŞ’tan yapılan açıklamada;
"Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 2,7 milyon elektrik tüketicisine Kaliteli hizmet için araç filomuza sıfır kilometre 4X4 çift kabin arazi aracı ve sepetli araç ekledik. Mevcut araçlarımızın da gerekli tüm bakımları yapıldı. Saha ekiplerinin kullanımına verilecek araçlarla kaliteli ve daha süratli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu yıl da dağıtım hizmetleri için 60 aracımız yenilenmiş oldu."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<