UEDAŞ Kışa Hazırlanıyor

Bursa’nın Güney Marmara Bölgesi’nde 2.7 milyon müşteriye elektrik hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) kış dönemini sorunsuz geçirmek için bakım, onarım çalışmalarını sürdürürken yeni tesis çalışmalarına hız verdi.Uludağ...

21 Ekim 2015 Çarşamba 15:19
UEDAŞ Kışa Hazırlanıyor
Bursa’nın Güney Marmara Bölgesi’nde 2.7 milyon müşteriye elektrik hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) kış dönemini sorunsuz geçirmek için bakım, onarım çalışmalarını sürdürürken yeni tesis çalışmalarına hız verdi.
Uludağ Elektrik Dağıtım enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en az düzeye çekmek için planlı, periyodik bakım çalışmalarını sürdürüyor. Kış dönemini sorunsuz geçirmek için şehrin muhtelif bölgelerinde başlayan çalışmaları denetleyen UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Yapılan değerlendirmeler sonucu alınan talepler öncelik sırasına göre bakım ve onarım programı kapsamına alınırken, tehlikeli hatların onarımı, yeni tesis çalışmaları ile birlikte havai hatların yer altına alınması işlemlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
UEDAŞ’ın hizmet ağında bulunan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da enerji hatlarında bakım onarım ve yatırım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Genel Müdür Mesut Efe, altyapıda büyük çapta modernizasyona gittiklerini belirtti. Hazırlanan plan dahilinde aciliyeti olan bölgelere öncelik vereceklerini, zamanla bütün altyapıya teknolojik yatırımların yapılacağını aktardı.
“KESİNTİSİZ ELEKTRİK HİZMETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Enerji nakil hatlarında büyük oranda modernizasyona gittiklerini kaydeden Mesut Efe, “Görevimiz her şeyden önce elektrik dağıtım hizmetini kesintisiz sunmak. Bunun için özellikle kışın zor şartlarına karşı şebekemizi iyileştirmek, teknik alt yapımızda personel kalitemizin eğitim destekli olarak yükseltilmesi ve bütün bunların sonunda müşterilerimize en temel hakları olan kesintisiz ve kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz" diye konuştu.
Efe, müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<