banner359

UEDAŞ’tan Çanakkale Valisi Tavlı’yı ziyaret

Balıkesir, Bursa, Çanakkale Ve Yalova’nın Elektrik Dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.ş.’nin (uedaş) Genel Müdürü Mesut Efe, Görevine Yeni Başlayan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı önceki Gün Makamında Ziyaret Etti.

29 Eylül 2016 Perşembe 09:14
UEDAŞ’tan Çanakkale Valisi Tavlı’yı ziyaret
Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe, görevine yeni başlayan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı önceki gün makamında ziyaret etti.
Görüşmede Vali Tavlı’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Efe, Çanakkale’de elektrikle ilgili bir sorun yaşanmadığı bilgisini vererek “Ekiplerimiz 7/24 sahada çalışmakta. Ayrıca yaklaşan kış mevsimi için Çanakkale’de bakım çalışmalarına da hız verdik. Çanakkale çok rüzgar alan bir bölgemiz. Onun için her an, her tür arızaya karşı hazırlıklıyız. Çanakkale’de kesintisiz enerji için yatırımlarımız devam ediyor” ifadesini kullandı.
Bu arada Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya, UEDAŞ’ın geleneksel hale gelen ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflardan biri hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<