banner359

UEDAŞ’tan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve UEDAŞ yetkililerini 2017 yılında ilçeye yapılması planlanan proje ve yatırımları masaya yatırdı.Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, UEDAŞ Karacabey İşletme Müdürü Zafer Hız ile Mustafakemalpaşa...

10 Şubat 2017 Cuma 17:04
UEDAŞ’tan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve UEDAŞ yetkililerini 2017 yılında ilçeye yapılması planlanan proje ve yatırımları masaya yatırdı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, UEDAŞ Karacabey İşletme Müdürü Zafer Hız ile Mustafakemalpaşa İşletme Müdürü Emre Şenhasırcı’yı makamında konuk etti. UEDAŞ yetkilileri, ilçe merkezinde başlatılan havai hatlarının yeraltına alınması çalışmaları hakkın başkana bilgi verdi. İlçenin çeşitli mahallelerinde çalışmaların sürdüğünü ifade eden UEDAŞ yetkilileri, "Kırsal mahallelerin de havai hatların değiştirilmesi gereken bölümlerinde, yenileme işlemi ile kök binaları inşaatları gerçekleştirecek. 2017 yılı sitem yenileme çalışmalarına ek olarak, Karacabey’e ayrıca 5 milyon civarında ödenek daha ayrıldı" diye konuştu.

Başkan Ali Özkan ise, tüm paydaş kurumlara verdikleri desteği kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<