banner359

“Uğur Böcekleri”ne ödül

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Marmara Belediyeler Birliği (mbb) Tarafından Bu Yıl 6’ncısı Düzenlenen 'altın Karınca Belediyecilik Ödülleri' Yarışmasında Kültür-sanat Dalında Birincilik Kazanan Uğur Böceği Kültür Merkezi Eğitmenlerine Teşekkür Yemeği Verdi.

23 Kasım 2016 Çarşamba 14:07
“Uğur Böcekleri”ne ödül
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ’Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ yarışmasında kültür-sanat dalında birincilik kazanan Uğur Böceği Kültür Merkezi eğitmenlerine teşekkür yemeği verdi.
Uğur Böceği Kültür Merkezi, 185 belediye arasından kazandığı birincilik ödülünün başarısını yemekle kutladı. Karacabey BURFAŞ Tesisleri’ndeki yemekte merkez eğitmenleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2009 yılında kurulan ve bugün 12 şubede faaliyet gösteren Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin üreten ve paylaşan büyük bir aile olduğunu dile getirdi.
Vatandaşlara kültürel beceriler kazandırmak maksadıyla kurulan merkezde bu yıl 27 branşta 3 bin kursiyerin eğitim aldığını belirten Sadi Kurtulan, "Uğur Böceği Kültür Merkezi, el sanatlarından mesleki ve teknik eğitimlere, dil ve müzik eğitimlerinden sahne sanatlarına, spordan unutulmaya yüz tutmuş Türk-İslam sanatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede kursiyerlerin sosyal gelişimine öncülük ediyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<