Uludağ Üniversitesi, Halkbank ile maaş protokolü imzaladı

Uludağ Üniversitesi (UÜ) personelinin maaşları yapılan anlaşma neticesinde Türkiye Halk Bankası’ndan ödenecek. Halkbank, anlaşma kapsamında UÜ personeline bir defaya mahsus olmak üzere 3 bin TL promosyon ödeyecek.Rektörlük A Salonu’nda...

11 Ekim 2016 Salı 14:03
Uludağ Üniversitesi, Halkbank ile maaş protokolü imzaladı
Uludağ Üniversitesi (UÜ) personelinin maaşları yapılan anlaşma neticesinde Türkiye Halk Bankası’ndan ödenecek. Halkbank, anlaşma kapsamında UÜ personeline bir defaya mahsus olmak üzere 3 bin TL promosyon ödeyecek.
Rektörlük A Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Eray Alper, Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Sağlam, Türkiye Halk Bankası UÜ Kampüs Şube Müdürü Cüneyt Göker ve üniversite yönetim kurulu üyeleri katıldı.
"Personel tek seferde 3 Bin TL promosyon alacak"
Maaş ödemesine ilişkin protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, yapılan ihale neticesinde maaş ödemelerinin Halkbank’tan yapılmasına karar verildiğini söyledi. Anlaşmanın dört yıl boyunca geçerli olacağını kaydeden Rektör Yusuf Ulcay, “Personelimizin çalışma ortamının ve şartlarının iyileştirilmesi adına göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sadece fiziki ortamların iyileştirilmesi için değil, çalışma şartlarının da iyileştirilmesi adına yeni projeler geliştiriyoruz. Geçmiş yıllarda imzalanan maaş protokolleri, personelimize belli tutarda promosyon getirisi sağlıyordu. Ancak bu promosyon ödemeleri çok küçük miktarlarda olduğu için hiçbir çalışanımızı memnun etmiyordu. Bugün imzalanan anlaşma çerçevesinde personelimiz promosyon ödemesini bir defada ve 3 bin TL olarak alabilecek. Söz konusu miktarın tek seferde ödenecek olmasını çalışanlarımız açısından çok daha avantajlı bulduk. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
"Maaş ödemeleri 4 yıl boyunca Halkbank’tan"
Türkiye Halk Bankası UÜ Kampüs Şube Müdürü Cüneyt Göker ise yapılan anlaşma neticesinde Uludağ Üniversitesi personelinin maaşlarını 15 Ekim 2020 tarihine kadar kendi bankalarından alacak olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi haline gelen Uludağ Üniversitesi ile çalışmanın banka yönetimi olarak gurur verici bir gelişme olduğunu vurgulayan Şube Müdürü Cüneyt Göker, “Yaptığımız protokol neticesinde üniversite personeli Halkbank Kampüs Şubesi’nden maaşlarını almaya devam edebilecek. İhale sonucu 4 yıllık maaş ödemesi bankamız tarafından gerçekleştirilecektir. Kasım 2016 tarihinden itibaren maaş ödenmesine karşılık üniversite personeline aylık 62,50 TL üzerinden hesaplanmak kaydıyla peşin 3 bin TL’lik promosyon ödemesi yapılacaktır. Bununla birlikte imkânlar ölçüsünde üniversiteye bankamız tarafından her türlü destek sağlanacaktır” şeklinde konuştu.
15 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek protokol çerçevesinde üniversite personeli maaşlarını ve diğer banka işlemlerini Halkbank Kampüs Şubesi’nden gerçekleştirebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<