banner359

Uludağ Üniversitesi Yeni Stratejisini Belirliyor

Uludağ Üniversitesi, kurumu gelecek hedeflerine taşıyacak ve 2017-2021 yıllarını kapsayan stratejik planının hazırlıklarına başladı.UÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ile stratejik plan danışmanları Prof. Dr. Özhan Çetinkaya...

23 Ekim 2015 Cuma 09:23
Uludağ Üniversitesi Yeni Stratejisini Belirliyor
Uludağ Üniversitesi, kurumu gelecek hedeflerine taşıyacak ve 2017-2021 yıllarını kapsayan stratejik planının hazırlıklarına başladı.
UÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ile stratejik plan danışmanları Prof. Dr. Özhan Çetinkaya ve Doç. Dr. Tolga Demirbaş’ın da hazır bulunduğu toplantıya Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve rektör yardımcıları da katıldı. Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay toplantıda yaptığı konuşmada, 2017-2021 dönemi üniversite stratejik planının ’3. nesil üniversite’ hedefine uygun ve katılımcı bir anlayış ile hazırlanacağını vurguladı. Stratejik planlama aracılığı ile Uludağ Üniversitesi’nin önceliklerinin ortaya konacağını ve böylece nelere yatırım yapılması gerektiğini belirleyeceklerini kaydeden Ulcay, “2017-2021 dönemi stratejik plan hazırlık çalışmalarını yaparken başarımızı en fazla etkileyecek stratejik önemdeki tercihlerimizi belirleyeceğiz. Hangi tercihleri yaparsak gelecek yıllarda üniversitemizi daha fazla güçlendirmiş oluruz sorusuna cevap vereceğiz” açıklamasını yaptı.
Toplantıda, Stratejik Planlama Müdürü Kamuran Üstün de, ’2017-2021 stratejik plan hazırlık çalışmaları yol haritası’ başlıklı bir sunum yaptı. Uludağ Üniversitesi yönetimi stratejik plan sürecinde, kurumun misyonu, vizyonu ve değerler bildiriminin belirlenmesine ilişkin olarak akademik ve idari birimlerle de toplanarak stratejik planını tartıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<