Uludağ Üniversitesi’nde ramazan geleneği devam ediyor

Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ), ramazan ayı boyunca merkez kampüsündeki ve İlahiyat Fakültesi’ndeki öğrenci yemekhanelerinde ücretsiz iftar yemeği veriliyor.Dün akşam gerçekleştirilen ilk iftar yemeğine öğrenciler, akademisyenler ve misafirler...

28 Mayıs 2017 Pazar 13:28
Uludağ Üniversitesi’nde ramazan geleneği devam ediyor

Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ), ramazan ayı boyunca merkez kampüsündeki ve İlahiyat Fakültesi’ndeki öğrenci yemekhanelerinde ücretsiz iftar yemeği veriliyor.

banner380

Dün akşam gerçekleştirilen ilk iftar yemeğine öğrenciler, akademisyenler ve misafirler büyük ilgi gösterdi. Üç yıldır aralıksız devam eden ve Uludağ Üniversitesi tarafından tüm öğrenci, personel ve ziyaretçilerin faydalanabilmesi için sunulan ücretsiz iftar yemeği imkanı bu sene de devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ve Uludağ Üniversitesi Cami ve Müştemilatını Yaptırma ve Yaşatma Derneği organizasyonuyla hazırlanan iftar sofraları, büyük ilgi gördü.

Özellikle iftar saatlerinde kampüsteki öğrencilerin mağduriyet yaşamaması amacıyla kurulan iftar sofralarından personel, akademisyenler ve misafirler de faydalanabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<