banner359

‘Uluslararası Sistemde Yeni Düzen Arayışları’ Masaya Yatırılıyor

Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün düzenlediği VII. Uluslararası İlişkiler Konferansı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü Uludağ Üniversitesi’nde başlıyor.Başbakanlık Dış İlişkiler Başkanlığı, Başbakanlık Kamu...

20 Ekim 2015 Salı 10:56
‘Uluslararası Sistemde Yeni Düzen Arayışları’ Masaya Yatırılıyor
Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün düzenlediği VII. Uluslararası İlişkiler Konferansı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü Uludağ Üniversitesi’nde başlıyor.
Başbakanlık Dış İlişkiler Başkanlığı, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin de destek verdiği konferans, Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 120 yerli ve yabancı uzmanın katılımı ile yapılacak. Konuşmacılar, uluslararası ilişkilerin güncel konularını tartışıp yeni bakış açılarını ele alacak. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde iki gün sürecek olan ve Türkiye’deki etkin stratejik araştırma merkezlerinin panellerle katıldığı uluslararası konferansın ilgi görmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<