banner359

Vali Küçük’ten kadın üreticiye tam destek

Bursa Valisi İzzettin Küçük Bursa’da üretime katkı sunan ’Üreten Kadınlar Kooperatifi’nin çalışkan bayanlarını Heykel Tarihi Valilik Binasındaki Makamında kabul etti. Bursa’nın medarı iftarı kadınlarına desteklerinin artarak süreceğinin...

13 Aralık 2016 Salı 16:22
Vali Küçük’ten kadın üreticiye tam destek
Bursa Valisi İzzettin Küçük Bursa’da üretime katkı sunan ’Üreten Kadınlar Kooperatifi’nin çalışkan bayanlarını Heykel Tarihi Valilik Binasındaki Makamında kabul etti. Bursa’nın medarı iftarı kadınlarına desteklerinin artarak süreceğinin müjdesini veren Vali Küçük, " Pek çok konuda başarılarını kanıtlayan hanımlar var. Fakat Bursa bu konuda da bambaşka bir noktada. Ürettiklerini pazarlama kabiliyetine de hayiz bayanlarımız, bizim desteğimizi fazlasıyla hak ediyorlar. Ben başarılı çalışmalarından dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyor, bol kazançlar diliyorum." dedi.
Günün anısına Vali İzzettin Küçük’e ürettikleri organik ürünlerden takdim eden hanımefendiler, çekilen toplu fotoğrafla günü ölümsüzleştirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<