banner359

Vekil Şahin İnegöl’e Çifte Köprülü Kavşak Müjdesi Verdi

Bursa’nın İnegöl ilçesine iki köprülü kavşak yapılacak.AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 7 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşlardan gelen üzerine iki kavşak içinde söz verdikleri hatırlattı. Şahin, her iki köprülü kavşakla...

28 Ekim 2015 Çarşamba 16:25
Vekil Şahin İnegöl’e Çifte Köprülü Kavşak Müjdesi Verdi
Bursa’nın İnegöl ilçesine iki köprülü kavşak yapılacak.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 7 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşlardan gelen üzerine iki kavşak içinde söz verdikleri hatırlattı. Şahin, her iki köprülü kavşakla ilgili süreci çok sıkı takip ettiğini belirtip kavşakların 25 Kasım’da ihalesinin yapılacağını bildirdi.
Avarlar Kavşağı’nda ve Kulaca ile Alibeyköy mahallelerine girişi sağlayan kavşaklarda çok sık kaza meydana geldiğini söyleyen Şahin, AK Parti’nin vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm bulan bir siyasi parti olduğunu belirtti. Şahin, verdikleri her sözün arkasında durduklarını ve yerine getirdiklerini kaydetti. Şahin, geçmiş dönemde Oylat, Kurşunlu ve İnegöl OSB kavşaklarını yaptıklarını, 25 Kasım’da temeli atılacak olan 2 yeni kavşak ile Bursa Ankara yolunun daha da güvenli bir hale geleceğini sıkça meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazaların son bulacağını vurguladı.
Milletvekili Hüseyin Şahin, pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ve çalmadık kapı, gidilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmadıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<