banner359

Yedihilal’den Dua Ve İftarlı Mezuniyet Töreni

YediHilal İnegöl Şubesi ve İnegöl Belediyesi işbirliği ile ortaokul son ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik dualı, iftarlı bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi.Royal Hotel’de düzenlenen mezuniyet törenine İnegöl Belediye Başkanı...

17 Haziran 2016 Cuma 17:50
Yedihilal’den Dua Ve İftarlı Mezuniyet Töreni
YediHilal İnegöl Şubesi ve İnegöl Belediyesi işbirliği ile ortaokul son ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik dualı, iftarlı bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Royal Hotel’de düzenlenen mezuniyet törenine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, YediHilal İnegöl Şube Başkanı Faruk Coşkun, YediHilal İnegöl Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile 500 ortaokul son ve lise öğrencileri ve okul idarecileri katıldı. Yemeğin ardından konuşan YediHilal İnegöl Şube Başkanı Faruk Coşkun, “İnegöl’de gelenek olarak devam etmesini ümit ettiğimize gelen herkese çok teşekkür ederim. Liseden mezun olan gençlerimizin bundan sonra farklı bir hayata geçişleri var. Aynı zamanda ortaokulu bitirip liseye geçen öğrencilerimiz de var. Mezuniyetimizi dua ve niyazlarla yapalım istedik. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Alinur Aktaş ise, "Ramazan ayı bereket ayı. Her akşam farklı farklı yerlerde iftarlar yapıyoruz. Davetlere icabet etmek için bir yerde çorbayı, bir yerde yemeği bir yerde de çayımızı içiyoruz. Bu ayın bereketini ve bolluğunu ziyadesiyle bu şekilde görmüş oluyoruz. Özellikle okul idarecilerimizden ve öğretmenlerimizden istirham ediyorum ki, bundan sonra yapacağınız mezuniyet törenleriyle alakalı lütfen dozajı belli olmayan, sınırı aşan bir eğlence yapmaktan kaçınalım. Gerçekten öğrencilerimiz için çok önemli olan bu törenleri kültürümüze yakışır bir şekilde düzenlemek adına yapabileceğimiz çok şey var diye düşünüyorum. İdarecilerimizden ve öğretmenlerimizden bu konuda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<