Yeni genel sekretere hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen İsmail Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.AK Parti Osmangazi yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu...

03 Eylül 2016 Cumartesi 11:03
Yeni genel sekretere hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen İsmail Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Osmangazi yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. İsmail Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Biliyoruz ki bu göreviniz öncesinde üstlendiğiniz diğer vazifeleri başarıyla yerine getirdiniz. İnanıyoruz ki Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinizi de başarıyla ve layıkıyla yürüteceksinizdir. Bizler de bu hususta üzerimize düşen bir görev var ise sizlere yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<