banner359

Yeni Şerefiye’de çalışmalar tamamlandı

İznik Belediyesi, Yeni Şerefiye Mahallesi’ndeki köy konağı ve cami çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamladı.

02 Haziran 2017 Cuma 11:27
Yeni Şerefiye’de çalışmalar tamamlandı

İznik Belediyesi, Yeni Şerefiye Mahallesi’ndeki köy konağı ve cami çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamladı.

Yeni Şerefiye Mahallesi halkının talepleri üzerine yapım ve onarım çalışmalarına başlanan şadırvan, tuvalet ve lavabo, köy konağı ve cami çevre düzenlemesi çalışmalarını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek yerinde inceledi. Kırsala Kalkınmaya önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “46 mahallemizden 39 taşra mahallemize hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Şuan da birçok taşra mahallemizde çalışmalar devam ediyor. Bu mahallelerden biri olan Yeni Şerefiye Mahallemizde de şadırvan, tuvalet, lavabo, köy konağı ve cami çevre düzenlemesi çalışmalarını ekiplerimiz tamamladı" diye konuştu.

Bunun yanı sıra birçok taşra mahallerinde yaş sebze ve meyve alım merkezleri, köy konakları, çevre düzenlemeleri, düğün salonları, oyun parkları gibi hayatı olumlu yönde etki edecek irili ufaklı çalışmalar hayata geçirmek için aralıksız çalıştıklarını belirten Sargın, mahalle halkının istek ve ihtiyaçları çerçevesinde tüm çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<