Yeniköy yolu için önemli gelişme

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Yeniköy yoluna bakanlıktan onay çıktı.Eski Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile yapılan görüşmede, ilçe adına önemli bir...

30 Mart 2017 Perşembe 16:51
Yeniköy yolu için önemli gelişme

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Yeniköy yoluna bakanlıktan onay çıktı.

banner380
Eski Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile yapılan görüşmede, ilçe adına önemli bir gelişme yaşandı. Matlı ve Özkan’ın Yeniköy Yolu inşaatına bir an önce başlatılmasına yönelik taleplerine Bakan Arslan destek verdi. Görüşmede Ali Özkan ve Önder Matlı, longoz ormanları, ayı barınağı gibi dünya çapında eşsiz güzelliklere ve Bursa’nın en uzun sahillerine sahip Yeniköy’ün turizme açılması için Yeniköy yolunun Büyükşehir ve Karacabey belediyeleri tarafından yürütülen önemli yatırımların da perçinleyicisi olduğunu dile getirdi. Özkan ve Matlı, ilçenin her yönden hak ettiği duruma ulaşması için bütün ilçe dinamikleri ile ortaklaşa yürütülen çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerine vurgu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<