Yenişehir’e Yeni Laboratuvar

Yenişehir'e Yeni Labaratuvar

08 Ocak 2016 Cuma 16:28
Yenişehir’e Yeni Laboratuvar
Yenişehir Osmangazi ve Teknik Anadolu Lisesi Laboratuvar Hizmetleri Alanı’nın açılışı gerçekleştirildi.
Yenişehir Osmangazi ve Teknik Anadolu Lisesi Laboratuvar Hizmetleri Alanı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Mikrobiyoloji Bölümü, Hayvan Sağlığı Bölümü ve Gıda Analizi Bölümü’nün bulunduğu Laboratuvar Hizmetleri Alanı’nın eğitime önemli katkısı bulunacağını belirten Karaloğlu, emeği geçen iş adamlarına ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür belgelerini verdi.
Okul Müdürü Hüseyin İnci, Laboratuvar Hizmetleri Alanı’ndan mezun olan öğrencilerin bitkisel üretimle ilgili her türlü ÖSS’de başarılı oldukları takdirde 4 yıllık fakültelerin ilgili bölümlerine girebileceklerini, ayrıca sınavsız geçiş hakkından yararlanarak iki yıllık meslek yüksek okullarına devam edebileceklerini belirtti. İnci, 2015-2016 eğitim öğretim yılı için 18 öğrencinin kayıt yaptırdığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<